Wie is “Bijmarije”?

Welkom Bijmarije,
Wat leuk dat je verder leest!
Mijn naam is Marije Spangenberg- Hartong en ik ben getrouwd met Walter. Ik ben trotse moeder van mijn dochter Meike en heb 2 prachtige cadeau zoons Kylian en Luca.

In 2006 ben ik afgestudeerd als verloskundige in Amsterdam. De afgelopen jaren ben ik me als verloskundige steeds verder gaan verdiepen in o.a. mindfulness. Ik vind het echt heel boeiend hoe lichaam en geest met elkaar verbonden zijn! En wat de invloed is die ze (lichaam en geest) op elkaar hebben. Ik heb, als verloskundige, verschillende opleidingen gedaan zoals (holistisch)vrouwen coach, pelvic release therapy en de teacher training mindful zwanger en bevallen. Met al deze kennis kan ik een mooie mix maken van verloskunde, lichaamswerk en mooie gesprekken.
Gedurende mijn werk als verloskundige ervaar ik dat de begeleiding van ouders in de zwangerschap en rondom de geboorte van een kind ontzettend belangrijk en waardevol is. Er komt zoveel op je af! Voor mij voelde het al snel zo dat ik mijn kennis en kunde graag wilde delen met zoveel mogelijk aanstaande ouders. Alleen dan wel op een meer “bezielde” manier.
De weg naar de bevalling en het ouderschap is misschien nieuw, onbekend, onzeker of spannend. Maar uiteindelijk wil je het beste voor je kindje! En jij kan die basis zelf leggen als (aanstaande) moeder!

Graag wil ik met mijn passie, kennis en kunde rondom de geboortezorg zoveel mogelijk moeders (en vaders) hierin begeleiden. Graag geef ik heldere en eerlijke informatie zodat jullie samen verder kunnen om de meest prachtige basis te leggen voor jullie kindje!

Graag ontmoet ik jullie!
Tot gauw,
Marije.