Wie is “Bijmarije”?

Mijn naam is Marije Spangenberg- Hartong en ik ben trotse moeder van mijn dochter Meike. De afgelopen jaren ben ik me als verloskundige steeds verder gaan specialiseren in o.a. mindfulness. Ik heb verschillende opleidingen gedaan zoals (holistisch)vrouwen coach, pelvic release therapy en de teacher training mindful zwanger en bevallen.

Gedurende mijn werk als verloskundige ervaar ik dat de begeleiding van ouders in de zwangerschap en rondom de geboorte van een kind ontzettend belangrijk en waardevol is. Er komt zo veel op je af. Voor mij voelde het al snel zo dat ik mijn kennis en kunde graag wilde delen met zoveel mogelijk aanstaande ouders. Alleen dan wel op een meer “bezielde” manier. Ik word daar ontzettend blij van en ik zie dat het werkt!

De weg naar de bevalling/ ouderschap is onbekend, onzeker, spannend en nieuw. Je wilt het beste voor je kindje. Ik wil graag met mijn passie, kennis en kunde rondom de geboortezorg zoveel mogelijk ouders hierin begeleiden. Hiervoor de tijd nemen en de tools aanreiken zodat zij verder kunnen.

Tot gauw!

Marije.