Wie is “Bijmarije”?

Welkom Bijmarije,
Wat leuk dat je verder leest.
Mijn naam is Marije Spangenberg- Hartong en ik ben getrouwd met Walter. Ik ben trotse moeder van mijn dochter Meike en heb 2 prachtige cadeau zoons Kylian en Luca.

In 2006 ben ik afgestudeerd als verloskundige in Amsterdam. De afgelopen jaren ben ik me als verloskundige steeds verder gaan verdiepen in o.a. mindfulness. Ik vind het heel boeiend hoe lichaam en geest met elkaar verbonden zijn! En wat de invloed is die lichaam en geest op elkaar hebben. Ik heb verschillende opleidingen gedaan zoals holistisch vrouwen coach, pelvic release therapy en de teacher training mindful zwanger en bevallen. Met al deze kennis kan ik een mooie mix maken als verloskundige met een holistsiche blik en mooie gesprekken.
Gedurende mijn werk als verloskundige ervaar ik dat de begeleiding in de zwangerschap en rondom de geboorte van een kind ontzettend belangrijk en waardevol is. Er komt zoveel op je af!
Voor mij voelt het dat ik mijn kennis en kunde graag wilde delen met zoveel mogelijk aanstaande ouders met daarbij een meer “bezielde” manier. Dus meer dan alleen de "standaard" zorg zoals wij deze in Nederland kennen.
De weg naar de bevalling en het ouderschap is misschien nieuw, onbekend, onzeker en/ of spannend.
Je wil het beste voor je kindje! Jij kan zelf die basis zelf leggen als (aanstaande) moeder!

Graag wil ik met mijn passie, kennis en kunde rondom de geboortezorg zoveel mogelijk moeders hierin begeleiden. 

Graag ontmoet ik jou.
Tot gauw,
Marije.