Placenta kunst

Gefascineerd door de natuur! 

Wauwww....

De eicel en de zaadcel kunnen een heel mensje maken in de buik van de moeder! Zonder de placenta (moederkoek) is dit onmogelijk! 

Vaak wordt er niets met de placenta gedaan. Eigenlijk zonde, vind je ook niet? De bron van voeding van 9 maanden voor jullie kind! 

Ik kan voor jullie verschillende afdrukken van de placenta maken. Zodat jullie een blijvende en unieke herinnering hebben aan dit wonder van de natuur!

Er zijn verschillende mogelijkheden:

Bloed Print
€ 75,-
Een pure afdruk van het bloed dat zich op de placenta bevindt. Deze afdruk is bij elke placenta anders. De afdruk is op A3 formaat. Het gebruikte papier is van hoge kwaliteit en vochtabsorberend.

Vervolgens wordt de print bewerkt en zoveel mogelijk luchtdicht afgesloten tussen 2 glasplaten, dit om bederving tegen te gaan. Vervolgens komt er een unieke lijst omheen.

Kosten zijn incl. fotolijst en excl. verzending

Kleur Print
€ 129,-

Een pure en zelf gekleurde afdruk van de placenta. Deze afdruk is bij elke placenta anders. De kleuren kies ik intuitief of in overleg met jou. De afdruk is op A3 formaat. Het gebruikte papier is van hoge kwaliteit en vochtabsorberend.

Vervolgens wordt de print bewerkt en zoveel mogelijk luchtdicht afgesloten tussen 2 glasplaten, dit om bederving tegen te gaan. Vervolgens komt er een mooie lijst omheen.

Kosten zijn incl. fotolijst en excl. verzending