Geboorteherinnering

Placenta kunst

Gefascineerd door de natuur! 

Wauwww....

De eicel en de zaadcel kunnen een heel mensje maken in de buik van de moeder maar ook een heel nieuw orgaan, de placenta!
Zonder de placenta (moederkoek) is groei en ontwikkeling van de baby onmogelijk! Werkt de placenta niet goed, zal de baby ook minder goed groeien. De placenta is dus van levensbelang voor jullie kindje!

Vaak wordt er niets met de placenta gedaan. Eigenlijk zonde, vind je ook niet? De bron van voeding van 9 maanden voor jullie kindje! 

Ik kan, als jullie dit willen, verschillende afdrukken van de placenta maken. Zodat jullie een blijvende en unieke herinnering hebben aan het huisje van jullie kindje. 

Elke placenta is anders, dus elke afdruk ook. Een wonder van de natuur!

Er zijn verschillende mogelijkheden:

Bloed Print
€ 75,- excl. btw.
Een pure afdruk van het bloed dat zich op de placenta bevindt. Deze afdruk is bij elke placenta anders. De afdruk is op A3 formaat. Het gebruikte papier is van hoge kwaliteit en vochtabsorberend.

Als de afdruk gedroogd is wordt de print bewerkt zodat de kleuren zolang mogelijk mooi blijven. Vervolgens komt er een mooie lijst omheen.

Kosten zijn incl. fotolijst en excl. verzending

Kleur Print
€ 75,- excl. btw.

Een pure en zelf gekleurde afdruk van de placenta. Deze afdruk is bij elke placenta anders. De kleuren kies ik intuitief of in overleg met jou. De afdruk is op A3 formaat. Het gebruikte papier is van hoge kwaliteit en vochtabsorberend.

Als de afdruk gedroogd is wordt de print bewerkt zodat de kleuren zolang mogelijk mooi blijven. Vervolgens komt er een mooie lijst omheen.

Kosten zijn incl. fotolijst en excl. verzending