Contact gegevens

Welkom Bijmarije,

Een klein stukje over marije en het ontstaan van mijn praktijk. 

Ik ben moeder van mijn prachtige dochter Meike (2007) en inmiddels ben ik alweer 17 jaar verloskundige. De afgelopen jaren ben ik me steeds verder gaan verdiepen in o.a. mindfulness, EMDR, complementraire bekken therapie en postpartum zorg.
Ik vind het heel boeiend om te zien hoe lichaam en geest met elkaar verbonden zijn! Vooral ook hoeveel invloed je kan uitoefenen (met je brein) op je lichaam. Waar je bijvoorbeeld je focus op legt, of niet!

Door mijn werk te combineren als verloskundige, vrouwencoach en bekkentherapeut ontstaat er een mooie basis voor de begeleiding rondom vele thema's op het gebied van de geboortezorg. Er komt in deze periode zoveel op je af! Een stukje (extra) begeleiding is hierin zeker op zijn plek en zou het iedereen gunnen in deze periode van het leven. Voor mij eindigd de begeleiding niet na 6 weken na je bevalling, juist daarna is een stukje liefdevolle begeleiding voor elke vrouw een toevoeging. Omdat dit niet echt bestaat in de reguliere zorg vind ik het fijn om dit toch aan te kunnen bieden. 

Voel je vrij om kennis te komen maken. 

Tot gauw,
Marije.

Neem contact op via het contact formulier of
info@bijmarije.nl


Praktijk Bijmarije
Vincent van Goghlaan 35
Schagen

* = Verplichte velden